top of page

FESZTIVÁL VIP

A FESZTIVÁLVIP ötlete sokéves rendezvény és kommunikációs tapasztalataink alapján született. Minden fesztiválnak – lehet az szabadtéri, avagy beltéri, kulturális, szórakoztató, sport vagy gasztro tematikájú – kell, hogy legyen egy kisebb vagy nagyobb helye, egy szektor, sarok, avagy lounge…kinek igényei szerint, ahol legfontosabb partnereivel nyugodt és elkülönített helyszínen találkozhat kiemelt vendégeivel, partnereivel.

Mivel évek óta ezt is biztosítottuk partnereinknek, az eddigi tapasztalatok alapján tudjuk, hogy kiemelt figyelmet kell biztosítani a szolgáltatásaink között. Így lehet bárhol, bármilyen időben fesztiválod, exkluzív VIP helyszín holisztikus megközelítésére, megtervezésére, felépítésére, nyomdai-, eszközgyártási, kapcsolódó installációs- és dekorációs munkáira itt vagyunk mi a FESZTIVÁLVIP csapata. Legyen az 1000 vagy több 10 000 fős rendezvény, Magyarországon ezen a területen piacvezetőnek számítunk. Helyszíneinket igény esetén üzemeltetjük, technikai ügyeletet is biztosítunk.

A FESZTIVÁLVIP mögött olyan cégek és csapat van, akik saját tervezésű installációkat biztosítanak ügyfeleiknek széles skálájú saját eszközparkkal és igény esetén gyorsan legyártásra kerülő egyéb installációs elemekkel.

bottom of page