top of page

Installációk

Egyedi tervezésű standjainkkal garantáljuk, hogy cége kitűnik a versenytársak közül. A cég arculatához tervezzük az egyedi formát, modern bútorokkal és kiegészítőkkel tesszük teljessé a megjelenést. Az installációk által nagy reklámfelületet nyer, mellyel még vonzóbbá teheti a vásárlók, üzleti parnterek számára a standját. Kültéren és beltéren is építünk standokat.

symaalu.jpg
Syma rendszerű installáció

Alumínium oszlop és kötőelem, fehér vagy nyomtatott betételemekkel. Egyszerű és egyedi installáció megépítésére is alkalmas, számtalan kombinációs lehetőséget nyújt a Syma rendszer. Alkalmazkodik a helyi adottságokhoz, egyszerűen telepíthető vagy akár átépíthető.

Alutruss installáció

A rendezvényvilágból ismert Alutruss rendszer egyenes, sarok vagy íves elemeivel kreatív megoldásokat kínál installációk kivitelezéséhez. Egyszerűen építhető, önmagában hightech megjelenést nyújt, de dekorációval a legelegánsabb megjelenést is el tudjuk éri.

wtcc.jpg
Layher installáció

Az építkezésekről már jól ismert Layher rendszer bebizonyította, hogy kiválóan alkalmas kültéri és beltéri rendezvények egyedi felépítmények, fedések, vagy akár színpadok kivitelezésére is.

layher stand2.jpg
Vásári installációk - Kecskelábú asztal

A vásárok egységes arculatára törekedve, kézművesek, kereskedők részére kecskelábú árusító asztalokat kínálunk. Az asztalok napfénytetővel felszereltek. Mérete: 200 x 80 cm.

62352295_504907796990256_289252015727443
bottom of page